Důležité informace:

Vzorová bonitace

Přihlášení k členství

Přihláška ke stažení

Jednatelka:
Jana Kumaresan
Chraberce 52
440 01 Chraberce
tel.: 775 586 926
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zasílání příspěvků:

VEŠKERÉ PŘÍSPĚVKY
zasílejte na adresu:
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Partneři

Niže uvedené texty jsou bez korektury RKČR.

Chovatelská stanice NO „ Z KALKATY“ chovatelky Kateřiny Kalašové věnuje dárkový voucher jako cenu do tomboly při

" RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK V LOMNICI NAD POPELKOU 7.-8. 9.2019" v celkové výši 1000 .- Kč do kadeřnického salonu „Katrin“ na Smržovce …
Děkujeme!

Tento dárkový koš pro absolutního vítěze Klubové výstavy RTW při " RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.- 8.9.2019 v Lomnici nad Popelkou " věnuje chovatelská stanice " Jestřábí srdce " chovatele J.Štolovského

 Děkujeme!

 A máme tu dalšího sponzora pro "RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK DNE 7.-8.9.2019 V LOMNICI NAD POPELKOU" A TÍMTO SPONZOREM JE CHOVATELSKÁ STANICE " BARONS ERBE " chovatelky ZDENKY ŠKALOUDOVÉ ,která věnuje na tuto akci karton pravého italského "Prosecca"

Děkujeme.

A máme tu dalšího skvělého sponzora pro "RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.-8.9.2019 v LOMNICI NAD POPELKOU",kterým se stala chovatelská stanice RTW "z Kněžných luk" majitelky Michaely Formanové,která věnovala jako ceny pro startující a do tomboly granule ....Opět moc děkujeme

Další cenou do tomboly,jejíž výtěžek bude věnován rtw bez domova při " KLUB RTW SHOW CZECH REPUBLIK 7.-8.9.2019 v LOMNICI NAD POPELKOU " věnuje Zuzka Ivicová a je to krásný párek dobře vykrmených bio králíků .....ideální pro další reprodukci. Moc děkujeme.

  

Představuji dalšího úžasného sponzora,který nechce být jmenovaný a na akci " RTW KLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.- 8. 9.2019 v LOMNICI NA POPELKOU věnoval tyto úžasné ceny ve formě "FORESTO"  obojků...MOC DĚKUJEME !!!

 

 

A je tu další sponzor výstavy a tím je firma "BONNY PET- chovatelské potřeby",která se také rozhodla akci "RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.-8.9.2019 v LOMNICI NAD POPELKOU" sponzorovat,ale bude přímo i účastna této akci se svým stánkem,kde si budete moci nechat udělat např. na zakázku gravírovanou známku pro Vašeho psa...Moc děkujeme!!
www.bonnypet.cz

 

I dnes máme pro vítěze,tombolu a dražbu při " RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.- 8.9.2019 v LOMNICI NAD POPELKOU " cenu. Je to praktické jídelní prostírání ,protože jde umýt....Tuto cenu věnuje chovatelská stanice " od Kačky"..

A toto je náš další sponzor,který nám bude zpracovávat katalogy a vytvořil posudkové listy na klubovou výstavu při " RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7. - 8.9.2019 V LOMNICI NAD POPELKOU ,Tato firma se jmenuje " COMPUTER MEDIA " s.r.o.,a je to český mediální dům, zabývající se produkcí v oblasti tištěných a elektronických médií.....Děkujeme !
Computer Media s.r.o.,Olomoucká 4630/28
796 01 Prostějov
Tel.: 582 302 666 ,E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

 

Děkujeme dalšímu sponzovovi,který zajistil tyto krásné posudkové listy pro "Klubovou výstavu rtw 7.9.2019 v Lomnici nad Popelkou " a tím je chov. stanice "GALLERO" m. M.Vidlaře a P.Kolářové

Dalším utajeným sponzorem pro "RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7. - 8.9. 2019 V LOMNICI NAD POPELKOU je človíček,který vyrábí pro svou potěchu bio marmelády a tak naši akci také obdaroval / jahodové a rybízové/......Děkujeme!!!!

 

 

 

A teď tu máme něco pro labužníky čistě českého moku...Jeden nejmenovaný příznivec věnoval na podporu akce " RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7. - 8. 9. 2019 v LOMNICI NAD POPELKOU " tyto 3 ušlechtilé lahvičky opravdu se skvostným obsahem.....,které budou dány do dražby a tomboly,opět,aby výtěžek šel na konto rtw bez domova. Tímto bych moc tajnému sponzoru chtěla poděkovat.!!!

Ano,včera sponzor na slepičí vajíčka,dneska sponzor na delikatesu a to křepelčí vajíčka....Ošatka plná křepelčích vajíček od těch nejkrásnějších bílých křepeliček....I tentokrát jde tato cena do tomboly,za účelem pomoci rtw bez domova,při "RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.-8.9.2019 V LOMNICI NAD POPELKOU "jelikož sponzor této ceny je chov.stanice AJ- PE ,man.Štefanidesových a chtějí pomoci,protože oni se také o jeden takový útulek plný pejsků starají a ví,jak je smutný osud některých chlupáčů....Moc děkujeme !!!

  

A máme tu dalšího sponzora,kterým je firma "PSISUSENKYDEBBIE",která pomůže při akci " RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.-8.9.2019 " tím,že věnuje balíčky do tomboly ,abychom výdělkem za prodané losy pomohli psům rtw bez domova.....Jedná se o pečené sušenky s vysokým obsahem masa a to s příchutěmi:
Kuře - jablko,borůvky,brusinky,olivový olej a ovesné vločky
Hovězí maso - mrkev,petržel,celer,med a ovesné vločky
Kachna - batáty,cuketa,kokosový olej a rýžová mouka
Kuřecí játra - brokolice,červená řepa,ovesné vločky,kukuř.mouka
Losos - špenát,lososový olej,mořská řasa,ovesné vločky
kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , moc děkujeme !!!

  

 

Od této krásné slepičky ,můžete se kochat sponzorským darem a to těmito užasnými bio vajíčky,které věnovala Iveta Kučerová(ch.stanice Deabei) z bio farmy Schubert,za úíelem akce "RTW CLUB SHOW CZECH REPUBLIK 7.-8.9.2019 v Lomnici nad Popelkou" do tomboly na podporu rtw bez domova. Je radost mit plný košík vajíček,od tak úžasných kvalitních slepiček

  

další zde.

 

Reklama

Galerie

Odkaz staré stránky

Rady majitelům rtw

Vyhledávání

Hlavní sponzoři klubu

Mediální sponzoři